10 proteiinipitoista välipalaa, jota tämä RD rakastaa

By | October 30, 2023

ARavitsemusterapeuttina rakastan kaikkia kolmea makroravintoainetta (makroa) yhtä paljon. Hiilihydraatit antavat keholleni energiaa ja rasvat suojaavat elimiäni ja vaikuttavat hormonien tuotantoon ja säätelyyn. Mutta kun haluan jotain, joka auttaa minua olemaan tyytyväinen, sydämeni kuuluu proteiiniin.

Kun syömme proteiinia, kehossamme voi tapahtua monia asioita, jotka auttavat meitä tuntemaan olonsa kylläisemmiksi, mikä puolestaan ​​voi auttaa meitä välttämään ärsyttävää ja häiritsevää vatsan murinaa, jota voi esiintyä pian välipalan jälkeen. Bonus? Proteiini voi tukea myös monia muita terveytemme näkökohtia, kuten kudoksen rakentamista ja immuunijärjestelmän tukemista.

Monet meistä tietävät jo, että proteiinipitoisia ruokia ovat liha, pavut ja tofu. Jos sinulla on kuitenkin pääsy keittiöön välipalan aikana (ja ruoanlaiton aikana), nämä ruoat eivät ole käytännöllisin valinta keskipäivän välipalaksi.

Onneksi välipalavalikoimamme on kehittynyt menneisiin vuosiin verrattuna. Aiemmin rajoitettu valikoima, joka sisälsi neonoranssipölyllä peitettyjä tortillalastuja ja sokerilla täytettyjä kumikarhuja, on nyt lukuisia vaihtoehtoja, jotka eivät vain maistu hyvältä, vaan myös tarjoavat kehollemme kylläistä proteiinia.

Vaikka hyviä vaihtoehtoja on monia (monia), tässä on 10 proteiinipitoista välipalaa, joista nautin, kun keskipäivän lama iskee ja olen tunnin päässä ruokailuajasta. Kyllä, jotkut ovat teknisesti käsiteltyjä. Mutta huolimatta siitä, mitä sosiaalisen median vaikuttajat kertovat, tietyt prosessoidut ruoat eivät ole huonoja sinulle, ja jos valitset oikeat, ne voivat olla osa tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota.

10 proteiinipitoista välipalaa sekoitettavaksi

Villiproteiinilastut

Rakastatko klassista rapeaa sirua? Minä myös. Vaikka perunalastuja on hauska syödä, niitä on yleensä suhteellisen vähän ravitsemusosastolla. Wild Protein Chips on proteiinirikas vaihtoehto. Otat suosikkikanaruoat ja muutat niistä terveellisen välipalan kananrintajen, munanvalkuaisten ja luuliemen kanssa. Perunalastuihin verrattuna sirut sisältävät viisi kertaa enemmän proteiinia ja 50 prosenttia vähemmän hiilihydraatteja annosta kohden.

Applegate Frittata Bites

Applegate Frittata Bites on valmistettu aidoista munista, ja niistä on uskomattoman helppo nauttia tien päällä. Nämä pakastetut ja täysin keitetyt minimunakupit on valmistettu luonnollisista ainesosista, kuten vihanneksista, juustosta ja inhimillisesti kasvatetusta Applegate-lihasta. Niiden pitäminen käsillä on helppo tapa sisällyttää proteiinia päivääni.

Vispaa parmesaanijuustolastut

Nämä 100-prosenttisesti aidosta ikääntyneestä juustosta valmistetut sirut ovat täydellisesti kannettava proteiinipakattu välipala. Sisältää 13 grammaa proteiinia ja vain 1 gramman hiilihydraatteja annosta kohti, joten ne sopivat täydellisesti tuoreiden hedelmien kanssa tasapainoiseen välipalaan.

Daisy raejuusto

Daisy-raejuusto on proteiinin lähde, joka auttaa ihmisiä pysymään tyytyväisinä. Se on valmistettu ilman sakeuttamisaineita, stabilointiaineita, säilöntäaineita tai lisäaineita säilyttäen samalla alan johtavan säilyvyysajan. Itse asiassa se koostuu vain kolmesta ainesosasta: rasvattomasta maidosta, kermasta ja suolasta.

Tykkään yhdistää raejuustoani pähkinöihin ja marjoihin tasapainoiseksi välipalaksi. Tietysti, jos sinulla on aikaa, voit myös hypätä raejuuston “nice cream” -trendiin ja valmistaa itsellesi makeaa herkkua.

Sierra Bites

Bite-kokoinen ja kannettava Sierra Trail Bites on täydellinen ja kannettava välipala milloin tahansa kolmessa herkullisessa maussa: maapähkinävoi, mantelihekotus ja karpalo-walnut. Kolmesta Trail Bitesistä tulee yksi annos, mutta se voidaan säätää minkä tahansa ruokahalun mukaan ja se on kätevä muoto mihin tahansa seikkailuun. Yksinkertaisista luonnollisista ainesosista, kuten taateleista, luumuista, auringonkukansiemenistä ja manteleista, Sierra Trail Bites sisältää kolme grammaa kasviproteiinia ja kolme grammaa kuitua annosta kohden.

Lisäproteiinin lisäämiseksi haluan lisätä näitä välipaloja polkusekoitukseen, joka sisältää muita proteiinipitoisia ainesosia, kuten saksanpähkinöitä.

Bob’s Red Mill Organic Protein -kaurapuuro

Kun valmistat erän yökauraa kiireistä päivää edeltävänä iltana, saat täyttävän välipalan silloin, kun sitä eniten tarvitset. Bob’s Red Mill Organic Protein -kauran käyttäminen tarjoaa 50 prosenttia enemmän proteiinia kuin tavallinen kaura, ja siinä on vain yksi terveellinen ainesosa – täysjyväkaura.

Egglandin parhaat kovaksi keitetyt munat

Tavallisiin muniin verrattuna Eggland’s Best -munat sisältävät 25 prosenttia vähemmän tyydyttynyttä rasvaa, kuusi kertaa enemmän D-vitamiinia ja kymmenen kertaa enemmän E-vitamiinia. Kovaksi keitetyt kuoritut munat ovat kätevä proteiinin ja proteiinin lähde. ravintoaineita, jotka takaavat kylläisyyden tunteen pidempään.

Ihania pistaasipähkinöitä

Upeat pistaasipähkinät sisältävät kuusi grammaa kasvipohjaista proteiinia annosta kohden, mikä antaa kehollesi kaikki välttämättömät aminohapot. Pistaasipähkinöillä saat enemmän pähkinöitä annosta kohden – noin 49 pistaasipähkinää verrattuna 23 manteliin tai 18 cashewpähkinään. Lisäksi pistaasipähkinät sisältävät yli 30 erilaista vitamiinia, kivennäisainetta ja ravintoainetta.

Hyytelöomenat ja pähkinävoita

Klassinen pähkinävoita ja omenayhdistelmä ei koskaan mene pois muodista. Syy, miksi pidän Envy-omenoista, on se, että niiden hedelmäliha pysyy valkoisena pidempään, joten voin leikata hedelmäni etukäteen huolehtimatta siitä, että ne muuttuvat välittömästi ruskeiksi. Säilytän hedelmän kuoren lisäkuitua varten (pesun jälkeen tietysti), ja kun on välipalan aika, lisään jokaiseen viipaleeseen luonnollista pähkinävoita, jotta saan ravinteita sisältävän proteiinivälipalan, joka auttaa saamaan hedelmät ja vihannekset. saanti tavoitteiden saavuttamiseksi.


Well+Good artikkelit viittaavat tieteellisiin, luotettaviin, ajankohtaisiin ja vankoihin tutkimuksiin jakamamme tiedon tueksi. Voit luottaa meihin matkallasi kohti hyvinvointia.

  1. Morell, P ja S Fiszman. “Katsaus proteiinin aiheuttaman kylläisyyden ja kylläisyyden rooliin.” Elintarvikkeiden hydrokolloiditVol. 68, 2017, s. 199-210, https://doi.org/doi.org/10.1016/j.foodhyd.2016.08.003.


Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *