10 parasta mukavaa Slingback-kenkää

By | September 19, 2023

Well+Good SHOPissa toimittajamme käyttävät vuosien asiantuntemustaan ​​valitakseen tuotteita (ihonhoidosta itsehoitoon ja muihin), joista tulet varmasti rakastamaan. Vaikka toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti, Well+Good voi saada palkkion, jos ostat linkkien kautta. Hauskoja ostoksia! Tutustu SHOPiin

Vuosien varrella olemme nähneet monenlaisia ​​siluetteja tulleen ja pois muodista, ennen kuin tulemme takaisin. Nyt korkokenkien, balettikengän ja puukengän rinnalla slingback-kengät ovat jälleen valokeilassa – eikä se ole ongelma jaloillemme.

Ensimmäistä kertaa suosituissa 1930-luvulla ikonisen Chanel Slingbackin debyyttinä, slingback-kengissä on kapea nilkkaremmi – joko joustava tai pieni solki mukautetun istuvuuden takaamiseksi – joka kiertyy kantapään ympärille turvallisuuden takaamiseksi. Aiemmin slingbackit nähtiin pääasiassa pumpuissa, joissa oli teräväkäpäs. Nykyään ne voidaan kuitenkin yhdistää lähes kaikkiin markkinoilla oleviin varpaiden muotoihin ja kantapään korkeuksiin.

Tässä artikkelissaTodistaaksemme sen olemme koonneet 10 suosikkislingback-kenkiämme markkinoilla juuri nyt. Tarkista ne alta.

Mitä ottaa huomioon ostaessasi mukavia Slingback-korkokenkiä

Kun ostat slingback-kenkiä, jalkaterapeutti Dr. Jackie Sutera Vionic Innovation Labista sanoo etsivänsä malleja, joissa on jalkaystävällisiä ominaisuuksia, kuten holvikaarituki ja pehmustetut pohjalliset. “Tilava varvaslaatikko, paksu, tukeva kantapää ja vaatimaton korkeus ovat myös erittäin tärkeitä korkokenkien suhteen”, hän sanoo. “Korkokengät, mukaan lukien slingback-korkokengät, nostavat jalan yläosaa ja siirtävät kehon painoa jalkaterän etuosaan.” Tästä syystä hän sanoo, että tilavampien varvaslaatikoiden löytäminen voi auttaa tekemään korkokengistä mukavampia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voit ostaa vain malleja, joissa on pyöreät ja neliömäiset kärjet.

Jos ostat teräviä malleja, Sutera suosittelee yksinkertaisesti valitsemaan kokoa suuremman. Tämä antaa varpaillesi enemmän tilaa liikkua ja hengittää, mikä vähentää epämukavuutta ja rakkuloita pitkällä aikavälillä.

10 mukavaa slingback-kenkää, jotka korostavat mitä tahansa asua

Franco Sarto, Devin Slingback Pump – 150,00 dollaria

Nämä 1,75 tuuman muotoillun kitten-koron ansiosta nämä slingbackit ovat tyylikkäitä ja hillittyjä, mikä tekee niistä upeita kaikille uusille korkokenkien käyttäjille sekä niille, jotka haluavat vain lyhyempiä siluetteja. Niitä myydään kuudessa värissä, mutta Platinum Fabric -versio kiinnitti huomiomme eikä antanut meidän mennä. Meille se on täydellinen kevään ja kesän kantapää.

(Toinen Franco Sarto -tyyli, josta raivoamme? Averie 3 Slingback Pump, 135 dollaria – eli upein juhlakorko, saatavana upeassa mandariinin sävyssä sekä vaaleanpunaisena monivärisinä jalokivinä.)

Asiantuntijan vinkki: Jos olet huolissasi rakkuloista, ota yhteyttä Central Park SOLE:n jalkalääkäriin ja jalkakirurgiin, Dr. Brad Schaeffer, joka työskentelee Dr. Scholl’s ja on TLC:n tähti.Jalkani tappavat minut,” sanoo, että ennaltaehkäisevät toimet ovat tärkeitä. Koska et halua värikkäitä siteitä kurkistavan kenkien alta, hän suosittelee pehmustetun rakkulasuojatuotteen, kuten Dr. Blister Treatment Cushions -tuotteen, valitsemista. Scholl (9 dollaria) päättää. Itse rakastan Band-Aid Hydro Seal Blister Heels -korkokenkiä (5 dollaria) ja Welly Kicker -tarroja (15 dollaria).

Saatavilla olevat koot: 5-11

Värit: 6

Crocs Unisex Adult Classic Crush -puukengät – 41,00 dollaria

ICYMI ja Crocs palaavat tänne vuonna 2023 suurella tavalla (vaikka emme ole varmoja, ovatko he koskaan todella lähteneet, jos olemme rehellisiä itsellemme). Polarisoiva siluetti on rakastettu mukavuudestaan, vaikuttavista väri- ja kuviotarjonnastaan ​​ja viimeisimpänä alustatyylien debyyttistään. Vaikka useimmat ihmiset käyttävät Crocsia hihnan työnnettynä eteenpäin, nämä mukavat kengät täyttävät “urheilutilassa” teknisesti slingbackin määritelmän. Joten jos tarvitset tekosyyn lisätäksesi Crocs-parin kevään vaatekaappiisi, tässä se on.

Saatavilla olevat koot: 4-15

Värit: 15

Nina Shoes, Sara Slingback – 50,00 dollaria

Rakastatko pientä glitteriä? Näillä Nina Shoesin 3,5 tuuman korkokenkoilla saa sinut klikkaamaan “Lisää ostoskoriin” nopeammin kuin koskaan. Niitä myydään True Silver and Stone (enemmän kromin sävy) väreissä.

Asiantuntijan vinkki: Jos jalkojen pallot sattuvat korkokenkiä käytettäessä, voit lisätä jalkapehmusteita slingbackiin, kuten: B. korkokenkien jalkapehmusteet Dr. Scholl (7 dollaria), joka ei ainoastaan ​​tarjoa mukavaa kerrosta jalkapallolle, vaan myös estää kitkaa, joka voi aiheutua liukumisesta ja liukumisesta kyseisellä alueella. (Hauska tosiasia: lisään nämä kaikkiin korkeimpiin korkokenkiini ja se on ehdoton pelin vaihtaja.)

Jos koko jalkasi sattuu kantapäähän, Schaeffer sanoo, että koko jalkapohjalliset voivat auttaa. “Ihanien ortoosien käyttäminen korkokengissä tai slingbacksissä tekee niistä paljon mukavampia ja antaa enemmän vakautta ja tukea”, hän sanoo. “Dr. Scholl’s® Stylish Step® Invisible Pehmustepohjallisissa korkokenkiä varten on pehmustettu holvituki, joka siirtää painetta jalkapallosta ja joustaa joka askeleella.

Saatavilla olevat koot: 5-11

Värit: 2

Steve Madden, Belinda Slingback – 90,00 dollaria

Etsitkö vakuuttavaa Chanel-huijaa? Steve Madden Belinda slingback flats myydään kolmessa värissä (mukaan lukien tämä Chanel-tyylinen musta ja ruskea) ja niissä on 1 tuuman kantapää ja säädettävä kantapäähihna. Koska ne ovat litteitä kenkiä, ne ovat erittäin mukavia – ja myös uskomattoman monipuolisia. Nahkapäällisellä ja synteettisellä vuorauksella valmistetut ne näyttävät ehdottomasti paljon kalliimmalta kuin ne ovat, mikä on mielestämme voitto.

Saatavilla olevat koot: 5-12

Värit: 3

Sam Edelman, Bianka Slingback Pumps – 140,00 dollaria

Teräväkärkiset siluetit ovat nousussa vuonna 2023, joten ei ole ihme, että Sam Edelman Bianka Slingback Pump, jota myydään 12 värissä, on bestseller. Slingbacksissä on säädettävä olkahihna ja tavallista leveämpi kissanpentu kantapää, mikä antaa niille vakaamman siluetin. Sam Edelman on yleisesti suosittu merkki, joka tunnetaan korkealaatuisista kengistään, jotka herättävät merkkibrändit henkiin – W+G:n toimittajat vannovat Sam Edelmanin nimeen muodollisia kenkiä, kun he tarvitsevat jotain kaunista ja toimivaa.

Saatavilla olevat koot: 5-14

Värit: 9

FitFlop, Pilar Slingback Platform Sandaalit – 150,00 dollaria

90-luvun muoti elää ja voimissaan vuonna 2023, mikä tarkoittaa, että FitFlop Pilar Slingback Platform Sandal -sandaalit ovat ehdottomia. Saatavana mustana ja ruskeana sandaaleissa on 1,75 tuuman alusta ja 3 tuuman kantapää sekä säädettävä kantapäähihna. (Omistan nämä ja voin todistaa, kuinka mukavat ne ovat.) FitFlop tunnetaan jalkalääkärin hyväksymistä ja jalkojen terveyteen keskittyvistä kengistään – rakastamme merkin lenkkarit ja varvastossut, jotka takaavat pitkäkestoisen mukavuuden *ja* tyylin.

Asiantuntijan vinkki: “Pakkana kantapää (verrattuna ohueen kantapäähän) tarjoaa enemmän pinta-alaa kehon painon jakamiseen”, sanoo tohtori. Jackie Sutera, Vionic Innovation Labin jalkaterapeutti. “Tämä tekee kengästä sekä mukavamman että vakaamman.”

Saatavilla olevat koot: 5-10

Värit: 2

Vince Camuto, Hamdenin teräväkärkiset Slingback-pumput – 99,00 dollaria

Terävät varpaat ja leveämmät korkokengät ovat siluetti, joka räjähtää vuonna 2023. Vaikka monet merkit hyppäävät kelkkaan, rakastamme erityisesti Vince Camuto Hamden Slingback teräväkärkipumpun pikkukivi-, lakka-, mokka- ja pehmeänahkavaihtoehtoja.

Saatavilla olevat koot: 5-12

Värit: 9

Naturalizer, Banks Flat – 110,00 dollaria

Etsitkö täydellistä kevätasuntoa? Naturalizer Banks Flatissa on 15 väriä – mukaan lukien hauska pinkki, koralli ja hopea – sisältää säädettävän hihnan ja 1,125 tuuman lohkokoron. Jos kysyt meiltä, ​​se on täydellinen toimisto-asunto.

Asiantuntijan vinkki: “Säädettävä hihna voi auttaa räätälöimään kenkiä parhaan istuvuuden varmistamiseksi”, Sutera sanoo.

Saatavilla olevat koot: 4-12

Värit: 15

Kate Spade, Merritt Slingback Pumps – 278,00 dollaria

Haluatko tehdä rohkean lausunnon? Kate Spade Merritt Slingback Pumps -pumpuilla saat juuri sen – vaikka ne olisivat vain mustia. Kiiltonahkaisissa neliömäisissä peep-toe-slingbackeissa on kullanväriset kromikantakoristeet, jotka tekevät näistä korkokengistä välittömän katseenvangitsijan. 3,25 tuuman kantapää on tarpeeksi korkea antamaan sinulle hieman korkeutta, mutta ei tarpeeksi korkea luomaan liikaa epävakautta.

Saatavilla olevat koot: 5-11

Värit: 1

Rockport, Total Motion Emsa Woven Heel – 125,00 dollaria

Pidätkö rennommasta, työhön sopivasta slingbackistä? Rockport Total Motion Esma Woven Heel on sinua varten. Saatavana mustana ja ruskeana, slingbacksissä on säädettävät olkaimet, pehmustettu pohjallinen ja 1,625 tuuman lohkokorko, mikä tekee niistä tukevan ja mukavan valinnan.

Saatavilla olevat koot: 5-11

Värit: 2

Toimittajamme valitsevat nämä tuotteet itsenäisesti. Jos ostat linkkien kautta, Well+Good voi saada palkkion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *