10 minuutin ydin-, selkä- ja käsiharjoittelu

By | September 18, 2023

HKuinka monta lihasta harjoittelusi aktivoi? Jos sinun ei tarvitse käyttää sekuntikäsiä laskeaksesi, tämä istuntovalmentajan Kat Atienzan johtama ydin-, selkä- ja käsiharjoitus ei ole sinua varten. Tämä johtuu siitä, että nämä 10 minuuttia ovat täynnä liikkeitä, jotka ovat itse asiassa enemmän kuin liikkeiden yhdistelmiä – joita kutsutaan myös “yhdisteliikkeiksi” -, joten haastat useita lihasryhmiä yhden toiston aikana.

Yhdistelmäliikkeillä on erittäin myönteinen vaikutus voimaasi ja sydän- ja verisuonijärjestelmääsi.“Yhdistelmäliikkeet parantavat sitä, kuinka kaikki kehon lihakset toimivat yhdessä tuottamaan ja hallitsemaan voimaa ja vakautta”, Andrea Somer, entinen valmentaja Equinoxissa West Hollywoodissa, sanoi aiemmin. No + hyvä. “Ne lisäävät sykettäsi, koska nämä harjoitukset vaativat sydämen pumppaamaan enemmän verta pitääkseen lihakset vireinä ja aktiivisina.”

Haluatko rakentaa harmonisemman kehon, voimakkaan sydämen ja vahvat lihakset? Yhdistelmäliikkeet kuulostaa meistä hyvältä! Ja ne muodostavat suurimman osan tästä 10 minuutin harjoituksesta.

Esimerkiksi neljäs liike viiden 30 sekunnin harjoituksen sarjassa (jotka teet kahdesti) työskentelee koko kehossasi. Aloitat korkeasta lankkuasennosta, laskeudut sitten kyynärvarren lankkuun ja käännät sitten sivulankuun. Palaa korkealle lankulle ja toista toisella puolella. Hartiat? Takaisin? jakso? Tarkista, tarkista ja tarkista. Lisäksi kiristä pakaroitasi ja jalkojasi pitääksesi kehosi vakaana.

Jopa harjoituksessa, joka näyttää yhdeltä liikkeeltä – polvistuva triceps nostaa – Atienza korostaa, kuinka koko keho toimii yhdessä.

“Ytimenne on vahva ja työskentelee kanssasi täällä. Yritä olla laajentamatta rintakehää joka kerta, kun laskemme, painamme ja ojennamme käsivarsia”, Atienza sanoo. Samalla hän korostaa, kuinka tärkeää on pakaralihasten sisällyttäminen. “Tiedän, että työskentelemme ytimessämme, selässämme ja käsissämme, mutta meidän on todella varmistettava, että pakaralihaksemme ovat todella kiinni täällä tukemassa meitä tässä asennossa, jotta voimme eristää tricepsimme.”

Niin paljon siitä, että se on vain käsiharjoittelu! Tartu käsipainoihin ja anna kehollesi sen ansaitsemaa kokonaisvaltaista hoitoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *